We kennen het allemaal wel, je kind loopt weg en je hangt overal gezocht posters op waarop staat dat de vinder een beloning krijgt. Hier moet tegenwoordig kansspelbelasting over betaald worden.

Dat is leuk!

Er schijnt een nieuwe hype te woekeren onder mensen om dan te zoeken naar deze persoon om de beloning te innen. Maar meestal tijdens de rit naar huis vergeten deze personen waar zij mee bezig waren.

Spontaan beginnen ze de gevonden persoon te mishandelen, te verkrachten en daarna van het leven te beroven.

Deze hype heet TBSen en is vooral bekend onder de jongeren. Vaak wordt het hele tafereel op YouTube of Facebook gezet.

We gingen langs bij een moeder van een TBSer

Ja leuk he? Mijn zoon loopt altijd goed mee met de tijd. Vorige maand deed hij nog de icebucket challenge. Hij liep mij een partij te schelden en te vloeken dus ik sloeg hem met mijn vlakke hand op zijn piemel. Vorig jaar deed hij nog de Harlem shake bij Minecon.

En pas geleden lag hij ineens te planken op zolder. Had het niet eens door want normaal staat mijn strijkplank daar, dus legde gewoon de strijkbout op zijn hoofd. Dat is allemaal terug te zien omdat hij het livestreamde op Facebook!

Wel jammer dat ie nu onder dwangverpleging zit.

Ook gingen we een kijkje nemen bij de zoon

Ik werd altijd geïnspireerd door al het nieuws over soortgelijke situaties. Ik trok mij daar altijd bij af. Het was meer een fascinatie. Ook fapte ik op blote kinderen maar dat is even een ander verhaal.

Ik zag het ook steeds frequenter op YouTube en op snap enzo. Ik wilde dat zo graag ook doen. Ik ging dus al mijn vrije tijd steken in het verzamelen van opsporingsposters. Op die van kleine kinderen durfde ik nog wel is mijn kerfstok te overmeesteren.

Als ik dan een setje bij elkaar gesprokkeld had ging ik op pad.

Hier stopte wij het gesprek omdat het nergens meer over ging.