Vandaag was het uitzwaaidag van de sint en de zwarte pieten.

Tijdens het evenement is de hulpsint van zijn flinke hengst gevallen en brak daar bij zijn nek en zijn odol. Tientallen kinderen waren hier ooggetuige van. De sint was met hoge spoed naar het ziekenhuis gebracht maar te vergeefs.

In het ziekenhuis bleek dat de man dusdanig verwond was dat hij het makkelijk ging halen, maar de stagiaire gaf de dokter een verkeerde spuit.

Palliatieve sedatie

De doodsoorzaak was dus het befaamde “spuitje”. Het ziekenhuis probeerde het nog voor de stagiaire op te nemen en zeiden tegen de school dat het iedereen kan overkomen, een beginnersfoutje.

Is sinterklaas nu voorbij?

De kinderen zijn in de war en er heerst stilte in het land. Sommige kinderen wisten meteen al dat dit de laatste keer zou zijn dat de goed schijnheiligman langs zou komen.

Dieuwertje bonbonbloc, Ad en Don zijn meteen in overleg met de overheid gaan speculazen wat de beste oplossing zou zijn. Of het was echt de allerlaatste keer en we verneuken het voor al die pestkinderen, of we maken elk kind af die bij het ongeluk aanwezig was.

Natuurlijk kozen ze voor de tweede optie. De vereniging van de uitzwaaidag heeft elk kind opgeroepen met een nepuitnodiging waarop staat dat er een nieuwe uitzwaaidag zou zijn, hier worden ze hardhandig vergast.

Update

Het blijkt dat een kind het tafereel op insta gezet heeft. De overheid gaat over op code rood. Alle kinderen worden point blank neergeschoten. Overal in het land is de Debiele eenheid ingezet om deze purge te volbrengen.