Godverdomme, we zetten steeds vroeger de kerstboom op. Bij de meeste gezinnen is het normaal om tijdens sinterklaas al de kerstboom te hebben staan, bij sommige net rond sint maarten.

Uit een grootschalig onderzoek van de bond van tierelantijn is gebleken dat mensen nu stiekem kerstversiering ophangen tijdens pasen. Één derde daarvan verstopt zelfs eieren in de boom, dat is echt respectloos.

Beau Nestaak heeft ook een kutfamilie:
Ja ik heb ook zo’n jankend kutkind thuis. Loopt uren lang te zeiken dat ik de boom veel te vroeg op zet, zal hem is opzetten typhusjong. Gebruik ik gewoon zijn kinderanus als piek.

We vroegen voormalig jeugd tbs’er Jantje PiMule naar zijn verhaal

Ik heb toen mijn hoeremoeder afgeknald. Zou iedereen gedaan hebben hoor.. Ze zette de boom al op tijdens halloween. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Mijn vader heb ik daarna hard handig een lesje geleerd. Hij moest mijn kinderpieletje klaar pijpen.

Hij vond het net een puist. Was het wel deels met hem eens hoor. Daarna belde ik de kindertelefoon, hebben ze mijn vader laten oppakken.

De politie gaat volgend jaar grootschalige acties voeren. Ze gaan bij mensen invallen doen waarvan ze denken een kerstboom opgezet te hebben voor 1 december. Deze mensen worden verkracht, gefilmd en dood getrapt.

Haha en nee de titel was geen gay slur, alleen maar clickbait nou en.