Killerclowns zijn achterlijke mongolen die mentaal labiel, gedesoriënteerd en vaak ook autistisch zijn.

Het ministerie van pranks heeft besloten dat de zogenaamde “killer clowns” voortaan automatisch vogelvrij verklaard zijn. Je mag de clowns dus doden zodra je er een ziet.

Wat eerst nog een onschuldige prank was kill, is voortaan een PRANK GAAT FOUT. De pranks begonnen in Amerika waar een paar vreemde schobbejakken verkleed als clowns mensen lieten schrikken door menstruatie bloed in hun gezichten te gooien en filmden het tafereel. De filmpjes waren vaak viral gegaan op YouTube en Facebook.

Nu blijkt het dat als je lastig gevallen wordt door zo’n debiel, dat je hem gewoon mag vermoorden en op zijn hoofd mag poepen. Het is dan ook een hype geworden om een selfie te nemen zodra je op het gezicht van het clown kadaver staat te klaverjassen met een net uit je rug gesnoten ketnet kroket. Sommige maken dan ook korte filmpjes dat ze staan te jojoën met hun bruine staaf.

UPDATE:

Arnhem – Er is zojuist een melding binnen gekomen dat er een verwarde man zeker een dozijn cliniclowns heeft geliquideerd in het ziekenhuis. De clowns waren een verjaardag aan het vieren van een jongetje dat op sterven ligt. De man is ontoerekeningsvatbaar. De kinderen in hun (sterf)bedjes meldden overigens dat de man een paar keer luidkeels “Het is een prank kil” heeft geroepen.

Meer informatie volgt..