bijzonder Ongewenste Arbeider 

Chris ookwel Jack P. was het doelwit van een BOA die zijn net nieuwe Ford KA heeft “beklad”. Chris ookwel Jack ging naar de stad om wat lubrikant te kopen omdat hij wel eens last bleek te hebben van een ruwe. Toen hij terug kwam bij zijn dure auto merkte hij dat een BOA met een krijtje op zijn band had geklad.

Soms doen parkeerwachters dit om te kunnen controleren of de gene die parkeert, de maximale parkeertijd verlengd heeft zonder daadwerkelijk de auto opnieuw geparkeerd te hebben. Als het streepje dan nog overeen komt is dat dus het geval.

Chris ookwel Jack kreeg dus een dikke vette smerige prent op zijn deurmat. Hij ging in hoger beroep met het argument dat er “net nieuwe banden” onder zijn auto zaten. Uit de verklaring van de BOA bleek Chris ookwel Jack ook geschreeuwd te hebben dat die banden meer kosten dan zijn hongermaandloontje.

De rechter had net een dikke gedraaid en was redelijk van ‘t padje af. Pik zie mij boeien hij moet gewoon niet met zo’n fucking krijtje die banden verneuken, tyfus boas altijd, aldus Rechter K. Leuterpiel – van Anusklont.