Vannacht is er in Nijmegen een meisje besmeurd met kak. Politie zoekt neusgetuigen.

Het blijkt allemaal te gaan om een uit de hand gelopen prank. De grap liep uiteindelijk uit tot een poepgooi-gevecht, aldus omstander SIEGfriet Majo. Ook beschrijft hij dat er zelfs oublie smalls werden vol gepoept om deze daarna in elkaars gezicht te duwen. Ze tikten elkaar rustig op de schouder en vroegen dan, huh ruik is, stinkt een beetje. Zodra ze dan met het gezicht naar voren gingen duwden ze de magnum in het gezicht. Of een magnum almond als de persoon toevallig pinda’s had gefratst.

Hier zit een luchtje aan

De politie heeft tot dusver geen aanhoudingen kunnen doen. Het bushokje is tot op heden niet gewassen om de DNA sporen niet verloren te laten gaan.

Weet u meer? Kom eens ruiken en proeven zodat u misschien herkent van wie deze uitwerpselen zijn. Pas wel op: het kan zoutig smaken omdat er door alle hectiek ook kleine hoeveelheden urine zijn vrijgekomen.

Omstanders meldden tevens dat het meisje daarna een woedeaanval kreeg en liet daar door haar geslachtsdeel zien aan een willekeurig voorbij lopend jochie. Ze staat nu vermeld op de openbare lijst van zedendelinquenten op zedendelinquent.nl.