We zijn er met zijn allen netjes mee bezig. Het houdt de gemoederen bezig

Mensen willen groene energie, schonere auto’s en minder vervuiling. Want het nageslacht is zo belangrijk! Sommige mensen houden zelfs de hele dag hun dampoes in.

Nu is er per abuis informatie losgekomen in het systeem van de overheid. Zij wilde voor vandaag een reveal doen op het nieuws dat het opwarmen van de aarde helemaal niet echt is en wilde dit grootst brengen, echter is deze grap niet geslaagd omdat bekende hacker “Jan5tinKPi3L” zich had geïnfiltreerd in het computersysteem van de overheid. Hij heeft later het nieuws verspreid op de site 4chan. We wisten dus al langer dat het om een grap ging.

We hebben een hoge pief geïnterviewd van de overheid, maar hij wenst wel anoniem te blijven. Zijn naam is R. Baltic:

Het was leuk om te zien hoe het land in rep en roer was over het feit dat de aarde opwarmt, kom op man! Wie gelooft dat nou? Iedereen met een beetje gezond verstand zou dat moeten weten toch? En trouwens.. Scheten zijn helemaal niet slecht voor het milieu! Integendeel, af en toe even kort een nuifje nemen van andermans poepscheetje helpt bij het behouden van ons immuunsysteem en een stimulans voor ons denkvermogen.

Ik vind het wel jammer dat ons grote moment om “1 april!” te roepen is verpest door een spelbreker, die moest zo nodig van te voren de grap lekken.

Hier wat zaken waar mensen zelfs tot in staat waren voor het milieu:

  • Boertjes en scheten opsparen in een luchtdichte zak, zodat ze 1 maal per week even mogen ruiken
  • Expres de stint pakken ipv de auto
  • Maximaal 1 keer per week de wc doortrekken en alle stront opsparen