Het kan wellicht langs u heen gegaan zijn, maar een zekere virus houdt de gemoederen in ons land bezig. Er is chaos in het land, onrust, kinderen worden dood getrapt, ouderen beroofd enzovoorts.

Sinds een paar maanden is het covid-19 virus in Nederland. Een virus van het type AARSr-CoV, of te wel Corona Extra.

Het schijnt dat het virus is overkomen waaien van een wolk die ontstaan is uit dampoes vanuit Azië. Deze wolk is door het hoge GFT-gehalte in de damp(oe)kring blijven hangen en zo verspreid over de planeet.

Het virus verspreidt zich via dampoes. Wanneer men drager is, en dan een poepert laat, wordt iedereen in een straal van anderhalf meter besmet.

De geïnfecteerde mensen krijgen vaak last van griepverschijnselen en kans op smegma.

Het advies is dan ook als volgt:

  • Laat alleen vieze Poepscheten als er niemand in de buurt is
  • Was de anus zoveel mogelijk met een staalborstel, ook tussen de tarrels
  • Gebruik een keer wc-papier I.P.V. zo’n vieze bidet waarvan je nooit zeker kan weten dat er geen bruintje in het holletje verstopt zit
  • Maak mondkapjes met gebruikte en volledig verscheten luiers, zo besparen we veel papier
  • Ga op 1 juli meteen dronken worden op het terras zodat de angst verdwijnt voor de 1,5 meter regel
  • Roggel zoveel mogelijk in elkaars giechel zodat iedereen corona krijgt en niemand meer aangestoken kan worden oftewel groepsimmuniteit

Nu veel beroepen niet uitgeoefend kunnen worden vanwege deze coronamaatregelingen, doen veel ondernemers toch stiekem zaken om zo de kop boven water te houden. Zo was de shoarmazaak Bronzen kebab gewoon open en liet bezoekers via de achterdeur naar binnen. Helaas was er een klokkenluider die melding hier van had gemaakt. De zaak moest per direct sluiten en kreeg 10 euro boete.

Ook de kappers hebben hier last van. We vroegen een klant van de kapper Öpskeer over zijn arrestatie:

“Het was vreselijk. We wisten dat het niet goed was. Maar de adrenaline was zo fijn. Lekker stout doen. Helaas waren we verlinkt door de kortpittige buurvrouw van de kapperszaak.

De politie stormde binnen en ik moest het pand verlaten met een halve schaamkroes op mijn schimmelzwam. Dat was schrikken!”

Ook vroegen wij naar het verhaal van de eigenaar van Anusblekerij de rozetknoop, die ook was gepakt voor het overtreden van de coronaregels:

“Ik was zojuist een klant aan het bleken toen de handhaving ineens binnen kwam. Maar wij waren hen te slim af! Mijn klant had zojuist een drol gelegd die precies 1,50m was zodat we keurig afstand konden houden en ik toch op die manier iets had on te poetsen. Uiteindelijk kregen we alleen een waarschuwing.”