Vandaag heeft een 19 jarige scholier zichzelf verhangen aan zijn neppe gucci riem uit Turkije omdat hij een cadeaukaart had gekregen van school voor zijn harde werk.

Dit doen scholen vaak omdat ze mongool zijn en ze hun studenten niet mogen belonen in geldbedragen.

De jongen werd gevraagd om een hele grote roze sossa te tekenen op de muur in de aula van de school omdat dat heel erg hip is. De piemel was zo goed getekend dat sommige medescholieren met een half erecte potlood in hun broek liepen.

In de af schijt brief die de jongen op twitter plaatste (met 2 volgers) liet de jongen weten dat hij de school aansprakelijk stelt en dat de aanleiding van zijn daad was dat deze cadeaubonnen bij een zeer beperkt aantal instanties te besteden zijn. De kaart had een donnie er op staan.

Tweet van Adolve

De ouders zijn nog niet klaar met de school

Wij gaan morgen praten met directeur S. Tinkpieul van ROC Cambier likme notenschool. We claimen minimaal die donnie en een excuus! Koop gewoon geen bioscoopbonnen of cadeaubonnen want zo maak je mensen dood! Aldus de licht opgeluchte ouders van A. Dolve.

Als de school niet meewerkt dreigen zij de school uit te dagen voor een fortnite dance off. Breng al je kort pittigste pot leraressen riepen zij nog.

Updates over de afloop van dit gesprek volgt..